25.5.08

Spiegels

Eeuwig gestaar
Een afkeurende blik
De vraag snakt ernaar

De gedachten corrigeren
De blik neemt waar
Zo mij te verteren

Twee zien de andere kant
Je bent wat je ziet
Met kennis zonder verstand

Maar mij voelt mij
Voor een andere keer
Zet ik de spiegel opzij

18.5.08

The Whitest Boy Alive

18 mei 2008, 11:12 u.

De vakantie is alweer een week voorbij, maar gelukkig was er al gelijk een oppepper geregeld: the Whitest Boy Alive in Paradiso! Samen met Jesse. Ook leuk was dat hij (= de zanger, die nerd) voor het concert ineens over straat liep. "He, is dat niet, nah...! Loopt daar nou..? Wacht! Dat is..!" Wij erachteraan. Staat hij ergens voor een etalage te kijken. "Hi." Hij had z'n hand gebroken, en die zag er ook niet echt lekker uit. Gelukkig ging het concert wel door. Anyway, toen we weer terugliepen kwamen we doodleuk de rest van de band tegen (die er heen charmant uitzag). We gingen maar even wachten tot de deuren open gingen (en ik ging m'n ANW leren). Toen de deuren open gingen waren er echt maar 5 mensen ofzo. Dus we konden helemaal vooraan staan, pas om kwart over acht merkte je dat het uitverkocht was. Het concert zelf was echt... helemaal te tof! Ze speelden heel erg goed, en ook was de muziek veel "dansbaarder" dan op de CD. Er was geen voorprogramma, maar achteraf was dat eigenlijk wel chill. De keyboarder ging nog op zijn keyboard dansen, maar gelukkig bleef die het wel doen. Het was gewoon heel erg gaaf!!

Oh Happy Day

1.5.08

Clowns & Spoorpop

1 mei 2008, 11:40 u.

*Gaaaaaap*. Allemaal goeie morgen, ook een leuke Koninginnedag gehad? Ik wou hier ook Eleni nog eventjes feliciteren met d'r 15e verjaardag! Het was erg gezellig. Best leuke muziek op Spoorpop (op die gasten met die rode shirtjes na dan). Maar zelfs dat was dan wel weer grappig. Patricia en Malou gingen wel een beetje als twee lekkerbekjes tekeer. :-) Nee grapje, ik hou van jullie hoor! Anyway, na de muziek, wat al om 11 uur was afgelopen, hebben we eerst een uur buiten gestaan, gezeten. Kreunend en steunend van de kou. Wat zouden we nou weer gaan doen. Iedereen had het over een feestje bij ene Timo (?) maar die scheen hier zelf nog rond te lopen. Om ongeveer half 1 gingen we dan even de Peuk in, maar die sloot om kwart voor 1 dus toen stonden we weer met z'n allen op straat. Om kwart over 1 had ik Eleni, Malou en Patricia meegesleept naar de fietsen. Om kwart voor 2 was ik thuis. Lekker geslapen! Volgend jaar weer?

En dan nu de idiotie van het feit... dat... ik als clown heb gefigureerd in de 10-delige-serie van het Schnitzelparadijs. Ik ben wel een paar seconden in beeld geweest! Balancerend met een stapel Duplo-blokken. Kussens!

Dsc00234_2