19.7.08

On Vacation

19 juli 2008, 23:40 u.

Heey allemaal,

Ik ben op vakantie vanaf morgen (20 juli) t/m 13 augustus! Dus dan ligt mijn blog in ieder geval stil. ;) De 14e van augustus zie ik een aantal van jullie in elk geval weer op Lowlands! Heb er echt heel erg veel zin in! :)

Kusjes, xx.

7.7.08

Spiegelbeeld van een spiegel

7 juli 2008, 20:15 u.

Ik zat te denken aan een onderwerp voor een nieuw web-log bericht, toen ik tot de conclusie kwam dat ik absoluut geen inspiratie heb. Ik heb dus geen inspiratie. Ik ben inspiratieloos. What the fuck. Ja, er wordt regelmatig over inspiratie geschreven, vaak komt dat voort uit inspiratieloosheid. Dus ik zat te denken er ook over te gaan schrijven. Het verhaal, dit dus, wat ik nu schrijf, vormde langzaam zinnetjes in mijn hoofd. Terwijl het raar is om nu op te schrijven wat ik net dacht, en dat het nogal dubbel is, heel dubbel zelfs, net zoals wanneer je twee spiegels tegenover elkaar houdt. Dat er dan zo'n lange tunnel zichtbaar is, maar dat het heel moeilijk is om er in te kijken omdat je er dan zelf voor staat. En dat de tunnel in een bocht gaat en dat je nooit een einde kan zien. Wat op zich wel logisch is omdat er geen einde kán zijn.
Verder regent het nu best hard en dat vind ik best zielig voor mijn zusje, die nu op scoutingkamp is (in tentjes) en misschien nu wel de hike aan het fietsen is (2 dagen fietsen en zelf voor een slaapplaats zorgen). Dit dan even aan nagedachtenis ofzo aan haar. Volgens mij is dat meer wanneer iemand dood is maar nu komt dat toch op hetzelfde neer.

En ik heb de CD van Kings of Convenience gekocht (Riot on an Empty Street) en hij is leuk. :)

Dsc00203