30.11.08

Nina Kinert

30 november 2008, 12:51

Niet dat ik haar kende, toen ik de Oude Zaal van de Melkweg binnenstapte, maar het was zo mooi. Altijd doen voortaan, naar onbekende (ook voor jou) artiesten in kleine zaaltjes gaan.
Hou wel rekening met het temperatuursverschil tussen binnen en buiten!

25.11.08

Wat een sukkels ook

25 november 2008, 21:38 u.

Al die mensen op Flickr zijn ook eigenlijk zo stom. Plaats je een echt mooie foto, wordt niet bekeken. Wordt niet op gereageerd. Hoor je niks over. Plaats je een saaie, cliché foto op je accountje, een bloem met regendruppels (< link), prijst iedereen 'm de hemel in. "Great shot!", ja zeker. "Beautiful colours", hm-hm, met photoshop kun je alles. "I love the blabla". Ja dat zal best. Maargoed, waarom plaats je die foto's dan? Misschien nog triester, omdat je anders helemaal geen reacties krijgt?

21.11.08

Die SE-week

20 november 2008, 16:11 u.

Die SE-week, ja ja, nou nou, poeh poeh. Even op een rijtje:
Maandag aardrijkskunde, dinsdag wiskunde (C), woensdag Frans (leesvaardigheid) en filosofie (esthetica) en donderdag maatschappijleer (de rechtsstaat).
Aardrijkskunde, ging voor de (eerste) helft goed, daarna kregen we (vermoeden we) Kloosterboer's vragen en ging het mis. Wiskunde gaat altijd mis, ik gok op een 4.6, aangezien ik dat cijfer vorig jaar 3 keer behaald heb. Frans leek goed te gaan, maar ik vertrouw het voor geen meter. Filosofie ging nog het beste denk ik, want maatschappijleer was zo veel leren! Vijfenzeventig pagina's, mijn samenvatting (uren werk) was meer dan 11 A4tjes. Het SE bestond voor 99% uit inzichtsvragen: top! Allemaal termen geleerd, trias politica, hele rechtssysteem van de VS, krijgen we daar nul vragen over. Ik ga echt flippen als ik overal een onvoldoende voor heb, maar ik kan me gewoon niet voorstellen dat dat niet zo is. Volgende week cijfers, denk ik. Morgen nog gewoon les, en musical (yes die kutaula schilderen). Goed, nu eerst een FRANS BRIEF schrijven. En wel heel toffe laarsjes gekocht in Utrecht (Invito)! Erg blij mee. Maar nu ga ik. Dááááááág.

9.11.08

"Oh wat is dit erreg!"

8 november 2008, 17:01 u.

Dear readers,

CSS is eigenlijk een beetje een band van twee jaar geleden (Lowlands 2007!!). Waarom gingen Eleni en ik daar dag gister heen? Dat vroegen wij ons ook af. De nieuwste CD van CSS kenden we niet eens. Daar was ook niet veel aan, bleek later tijdens het concert, maar daar dachten alle fans wel anders over. Maar die kenden alle oude nummers niet, terwijl die juist geniaal zijn! Gelukkig speelden ze evenveel oude als nieuwe. Ze speelden alleen niet erg lang, amper een uurtje. Gelukkig heb ik ook nog een broek kunnen scoren die avond, en Eleni een falafel. En het was uit eindelijk best gezellig, maar dat concert was een béétje geldverspilling. Vond ik tenminste. Maargoed, niet alle concerten kunnen geweldig zijn hea. We hadden eigenlijk ook nog gehoopt leuke mensen (lees; jongens) tegen te komen, maar de enige persoon van het andere geslacht dat ons aansprak was "een ouwe lul van tweeënveertig" die naar "Arizona, girls!" was geweest en niet begreep waarom wij Vegas maar waardeloos vinden. "Hoew kan je det nouw weten als je nog nooit vurder bent geweest?". Aldus die man. Gelukkig kwam de trein er toen net aan.
En vandaag heb ik een kutdag gehad, álles ging verkeerd (op m'n werk). Ik dacht echt dat ik ontslagen zou worden ofzo. En toen moest ik ook nog vragen of ik volgende week eerder weg mocht (i.v.m. de SE-week en leren). "Dan moet je alleen niet meer te laat komen". Ik kom nooit te laat maargoed. STOM. Nu moet ik m'n boek voor Frans (in het Nederlands, want de Franse versie is onvindbaar) gaan lezen. "Bonjour Tristesse". Klinkt als een oppepper.
Dááág.