31.3.09

I Was Happy

31 maart 2009, 15:47 u.

One! Singular sensation! Nouja, viervoudige sensatie. Vier shows, afgelopen week. De versie van het Goois Lyceum van A Chorus Line, op school genaamd A Chorus Audition. Het was fantastisch, heel anders dan de voorafgaande jaren, maar op een positieve manier. Vind ik in elk geval! Elke avond heb ik vanuit de coulissen gekeken en stiekem was ik nog steeds wel heel erg jaloers op iedereen die op het podium stond hoor. Volgend jaar maar in de band anders! Maar anyway, het zag er geweldig uit, er werd goed gespeeld, de liedjes waren mooi, er werd ook mooi gezongen etcetera etcetera! Buiten de uitvoeringen om natuurlijk ook veel "pret" gehad. Hoewel het uitgaan op zaterdagavond een beetje in het water viel door de politie. Jammer dat er allemaal kleine groepjes waren ontstaan! Uiteindelijk heb ik vooral rondjes gefietst en zo veel mogelijk mensen verzameld. Maargoed, in de lerarenkamer was het weer verrassend gezellig. 't Blijft bizar als je samen met een aantal leraren wijn drinkt en de leukste gesprekken hebt.
Goed, voor een paar mensen (lees: bijna iedereen!!) was het dit jaar de aller-aller laatste keer... Sorry dat ik het er nog even inwrijf, maar ik wil ook nog even zeggen dat ik het echt, echt, echt, echt, echt, écht heel erg jammer vind! Ik ga jullie volgend jaar ZO erg missen! Ik denk dat ik eraan zal overlijden.
Maar laat je humeur niet door mijn diepgewortelde verdriet verpesten, kijk nog maar even naar mijn filmpjes van de musical, en voor meer op de site (klik) van A Chorus Audition.

Liefs

19.3.09

SE-week #2

19 maart 2009, 17:08 u.

Tjongejongejongejonge jonge. Wat een SE-week weer. Acht SE's! Acht ja. De eerste maandag gelukkig wel vrij, maar de maandag van deze week dan weer wel SE's. Goed. Vandaag heb ik eindelijk alle behaalde resultaten weten te bemachtigen, en ik ga ze even op een rijtje zetten. Over het algemeen ben ik best tevreden:

Aardrijkskunde: 6,7
Geschiedenis: 7,3
Maatschappijleer: 7,4
Wiskunde: 8,6
Frans luistertoets: 6,5
Frans mondeling: 6,5
Nederlands formele brief: 7
Engels formele brief: 7,4

Goed, wiskunde wordt dus m'n herkansing (dinsdag) en ik was vooral blij met m'n cijfer voor de Franse luistertoets. Daar had ik namelijk geen idee wat ik invulde. Wiskunde is ook geen dramatisch cijfer, het is zelfs nog een voldoende, maar toen ik de fouten zag die ik had gemaakt op het SE waren die zo dom dat ik een herkansing wel waag... En het is zonde om die te verspillen! Verder wil ik Eleni nog even met open mond aan staren (maar dan via deze tekst) omdat ze een 8,9 had voor wiskunde en een 9,6 voor maatschappijleer. Ik weet alleen niet zo'n goeie emoticon daarvoor. :O Zoiets misschien.

12.3.09

Voor papa

12 maart 2009, 0:12 u.

Ja, echt. Nóg eentje. Voor papa in Hongarije. In HQ bekijken! Grappigste stukje is als Cato een dinosaurus nadoet.

9.3.09

Krukketje

8 maart 2009, 22:34 u.

De ring is verkocht voor €90,80!

5.3.09

$_$

4 maart 2009, 20:01 u.

Dsc05602 Dsc05605

Wat is dit? Een of andere lelijke, kitscherige, goudkleurige ring. Ja dat was wel wat ik dacht toen ik hem een paar jaar geleden opraapte op een strand in Griekenland. Of ik dook 'm op uit de zee, ik weet het niet eens precies meer. Ik wist ook niet dat we hem al die tijd nog bewaard hadden, tot ik hem vanochtend tegenkwam in Cato's kamer. Ik had hem voor de leuk omgedaan, omdat hij wel bij de rest van m'n foute outfit paste. Nou blijkt dit helemaal geen foute kitscherige ring te zijn, het merkje wat erin staat zegt: (symbooltje, waarschijnlijk een jaarnummer) 52 585. Waar die 52 voor staat weten we nog niet, als het symbooltje inderdaad aangeeft uit welk jaar het komt, is het waarschijnlijk 1994 of 1995, en 585 staat voor 58,5 % goud. Dat is 14 karaat. Jammer genoeg niet heel veel, maar wel goed voor ruim €11,- per gram. Ik hoopte dus al dat mijn ring wel een kilootje of drie zou wegen, maar meer waarschijnlijk is toch 7,5 gram. Toch goed voor zo'n €80,- .