27.6.09

In bikini door de grachten van Amsterdam

26 juni 2009, 18:22 u.

Háái. Mensen: school's out! Eindelijk, finalement, finally. In de laatste SE-week heb ik weer een paar mooie cijfers binnengesleept. Ze zijn wat saaier en minder revolutionair dan de vorige, maar hier zijn ze dan:
Aardrijkskunde: 6.3
Frans (informele brief): eerst een 4.6, toen herkanst naar een
6.4!
Nederlands (samenvatting):
7.0
Geschiedenis:
7.3
Engels mondeling:
7.3
Maatschappijleer:
7.5
Filosofie:
7.8
Wiskunde: 8.6
Zo, dat hebben we ook weer gehad. Voor ons nu slechts een (helaas niet-) eindeloze leegte, slechts hier en daar gevuld met een beetje op vakantie gaan met familie en vrienden en een paar zaterdaagjes op de markt. En aan het einde Lowlands.. Wat daarna komt, tja daar denken we nu even niet aan want dat is heel ongezond voor het vakantiegevoel.

Om het vakantiegevoel nog even wat beter te maken had ik bedacht om gister met een groepje gezellige mensen te gaan picknicken in het Maudje. Het was supermooi weer en niemand had iets beters te doen. Toen kwam er een nog beter idee van Iris/Tim en dat was om met z'n allen te gaan varen op de boot van Tim. In Amsterdam! Met 5 mooie grachtnimfen in bikini en Amstelgoden in zwembroek. Met wijn. Met stokbrood. Met een cake en met guacamole (alleen voor David).Dsc00693
We zijn in totaal waarschijnlijk op foto's te vinden van zo'n 100 toeristen in rondvaartboten (ik wist dat het er veel waren, maar zó veel?!). Uiteindelijk kwamen we de magere brug tegen en zijn we daar onderdoor de Amstel opgevaren. Ergens bij een molen hebben we eventjes aangelegd, een aantal van ons een duik genomen, en zijn we weer teruggegaan.Dsc00761
Jongens, het was heerlijk, bedankt voor deze dag. Moeten we zeker nog een keertje doen!Dsc00817

14.6.09

Twee jaar Pudna

14 juni 2009, 18:35 u.

Er is hier iets jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is de web-log van Sophiieee. Vandaag, precies twee jaar geleden had ik besloten dat mijn eerste web-log (sophietjee.web-log.nl) een kutnaam had en maakte ik deze, nog steeds bestaande en populaire web-log aan. Daarom twee hoeraatjes voor Pudna: hoera! hoera!
En hoeveel lay-outs heeft arme pudna wel niet ondergaan, zo veel. Ik heb ze bijna allemaal nog. Het was een ongelooflijke moeilijke beslissing, maar hier is uiteindelijk mijn persoonlijke top 5:
1. De (rode) ballon.
2. Het kitch-hert.
3. Polaroids van de zee.
4. Elfje
5. 'Blommetjes'

Ballon

Hert_met_randje

Polaroid_zee
Elfje

Blommetjes

7.6.09

I can drown in your eyes

6 juni 2009, 18:54 u.

Het is verschrikkelijk om te denken. En dan te denken aan wat je aan het denken bent, en dan op een kritische manier. Elke keer weer als ik dat doe, probeer ik er iets zinnigs over te zeggen. Dat is dan op zich niet zo verschrikkelijk, maar wát ik er dan over probeer te zeggen. Mijn god, het zo cliché! Telkens weer! Wat dan wel weer leuk is, dat is om cliché-zinnen/uitspraken te maken terwijl ze helemaal nergens op slaan. Maar als je het dan op zo'n manier zegt, dat het net echt lijkt, dan maakt dat niet uit want mensen denken er toch niet over na. Dat is het erge aan clichés: ze hebben totaal geen betekenis meer. Veel zijn er trouwens wel van waar, hoor, daar niet van. Maar je kan alles zo formuleren dat het super wijs en diepzinnig klinkt terwijl het absoluut nergens over gaat. Grappig wel, maar ook misleidend.

Ik heb trouwens Uggs gezien die nog leuk zijn ook. Ja, nee ik weet het, ik ben altijd zeer anti-Uggs geweest. Ben ik nog steeds, hoewel ietwat milder, maar deze wil ik wel even delen met jullie. Helaas alleen te vinden in kleuter- en kindermaten. Maarja, ze zijn toch iets te duur voor mij...Flower_uggs Ze passen trouwens wel bij de nieuwe lay-out van m'n web-log, vind je niet?

Verder... Geweerwolft vrijdagavond. Echt SUPER spel. Ik heb wel 3 keer gewonnen! Twee keer als burger, één keer als weerwolf. De vierde keer werd ik gelijk dood gemaakt, maarja dat kwam nog goed uit want toen kon ik mijn fietsband oppompen die een paar grapjurken leeg hadden laten lopen (ik was nog een mazzelkont aangezien andere banden lek waren gestoken). David woont echt in een criminelenbuurtje daar! Na zijn feestje vorig jaar moest hij het Maudje in om de fietsen van Patricia en Malou uit het water te vissen. Verder heb ik wel alles overleeft.

xxx