28.10.10

Herman

27 oktober 2010, 23:27 u.

"Zullen we een hamster kopen?"
"Ja!"

Die middag...
Herman.

19.10.10

First Born

Ik ben weer ergens waar ik kan inloggen op web-log.nl! Dit keer vanaf de 3e etage in Amsterdam, ook een zeer mooi uitzicht.

Dus wat is er zoal gebeurd de afgelopen maand? Alweer vrij veel, mijn studie aan de UvA raast voort, het tempo ligt behoorlijk hoog. Volgende week alweer de eerste tentamenweek! Die uiteraard desastreus zal gaan verlopen. Verder... ben ik verhuisd. Naar een 3e etage in Amsterdam, aan het IJ. Ik woon bij Lizette, en deel met haar een appartementje die veel te luxe is voor een student. Er is een grote keuken compleet met ingebouwde vaatwasser, koelkast en oven (en meer). Er is een supersjieke badkamer met dubbele wastafel. Er is zelfs een wasmachine. En een droger. Dus hier zit ik dan, hartje Amsterdam, 15 minuutjes afstand van de UvA (da's wel iets anders dan 3 uur reizen per dag) met een prachtig uitzicht op het IJ waar momenteel het schip De Stad Amsterdam (van de Beagle) voor de deur geparkeerd ligt. Dat is er dus zoal aan de hand tegenwoordig in mijn roerige leventje.
Natuurlijk woont Henk-Jan op maar 200 afstand van mijn nieuwe huisje, aan het einde van de straat. Dus ook dat is erg gezellig. Nu ben ik de nieuwe buurvrouw die op de katten kan passen als HJ naar Spanje gaat, bijvoorbeeld.
Collage Slaapkamer Collage Woonkamer