23.2.09

Game Over

23 februari 2009, 14:35 u.

Als eerste: gefeliciteerd Patricia, met je zeventien-jarig-bestaan! Zo'n dag als vandaag is elk jaar weer belangrijk, bijzonder en ontroerend, als je bedenkt dat het precies een x-aantal jaar geleden is toen je uit dat gat werd geperst. Dus tijd voor taart en cadeaus!

Verder is het vandaag helemaal niet zo'n leuke dag, omdat de leerplicht zijn plicht weer doet. We moeten weer naar school. Hoewel de vakantie nog behoorlijk lang duurde voor mijn gevoel (komt heel misschien omdat ik bijna alleen maar gewerkt heb) had ik nog wel een weekje vrij willen hebben. Wat ik allemaal gedaan heb? Gewoon gewerkt dus, voornamelijk in een fabriek, flessen "stickeren" en inpakken, en het magazijn ombouwen (samen met Fenna). Daarna heb ik al het verdiende geld in één keer uitgegeven in de Negen Straatjes en in de Kalverstraat, ook samen met Fenna. En toen gingen we met de hele familie van Welsen naar de Leperkoen, om te vieren dat opa en oma ook weer een jaar ouder zijn, en omdat we samen zo'n fantastische familie zijn. Oh, en misschien ook wel omdat we lekker op elkaar kunnen schelden zonder ons iets aan te trekken van anderen.
Ontzettend veel enge kusjes, voor iedereen, van mij. Dat we er volgend jaar maar weer zo'n gezellige boel van maken.

PS: voor foto´s van de Leperkoen, klik hier.

11.2.09

Sick

10 februari 2009, 23:14 u.

Ik ben zo moe. De hele dag door val ik overal in slaap. Mijn neus zit trouwens helemaal dicht, dus ik ruik en proef geen reet, net zoals mijn oren. De hele dag loop ik te gapen in de hoop dat ze een beetje open gaan, en anders wel omdat ik zo moe ben. Alle papieren servetjes en alle zakdoekjes zijn inmiddels al op, en mijn make-up doe ik ook niet meer op want ik huil het er zo af. Nee, ik ben geen emo, mijn ogen lopen gewoon de hele tijd vol. De keelpijn is gelukkig weg, maar de hoofdpijn nog niet echt. Nouja, ik zit wel 'lekker' thuis met dit pokkeweer, en ik hoop dat ik maar niet al te veel mis o p school.
Feestje_van_wout Afijn, zaterdagavond was er natuurlijk nog het feestje van Wout en Bente, wat toch wel erg geslaagd is. Eleni en ik lekker eerst optutten met veel glitters + the Hills kijken (allebei in een andere kamer, een andere aflevering). Dat was errug gezellig. Ook gezellig was Cato die vandaag ook ineens ziek thuis kwam, moest ik de bank delen.
Ik wilde ook nog even kwijt dat ik supertrots ben op Eleni en mij, omdat we het hele feestje, van Wout en Bente dus, op onze nieuwe-9-centimeter-hoge-hakken hebben volgehouden.
En wist je dat je met glitters op je ogen buiten ineens veel meer sterren ziet? Ik wed ook dat het werkt als het niet helder is. Maar nu heb ik een heel raar gevoel, alsof ik om ga vallen, terwijl ik toch best stevig in mijn computerstoel met veel leuningen zit, dus ik denk dat het tijd wordt om maar eens te gaan slapen.
Beetje raar berichtje was dit, beetje raar gevoel heb ik nu.
Goed, dag.

6.2.09

Het Gelukselixer

6 februari 2009, 7:57 u.

Eindelijk eindelijk! Mijn CKV-filmpje online (opdracht voor CKV 'maak je eigen film'). Mijn computer heeft de nacht moeten doorhalen, maar het is 'm gelukt. Vimeo deed er uiteindelijk 5 uur over, Youtube weet ik niet precies, maar wel langer. Klik hier voor youtube, en klik hier voor Vimeo. Bij Youtube natuurlijk wel even op hoge kwaliteit bekijken!