13.6.07

13 juni 2007

hallO,

Jee, we gingen naar Zeeland! Met school! Op werkkamp (wekkerkamp)! In Serooskerke! Wat een gat! Het kamphuis was gewoon helemaal niks, er was namelijk ook niks, maar er was wel een leuk meertje (later meer hier over).

Image and video hosting by TinyPic

"Niet iedereen had er zin in"

DE HEENREIS;

Image and video hosting by TinyPic

We waren toen al moe. Oh, en ja, Eleni, Patricia en Natasja delen hier twee stoelen. Eleni wilde niet naast Mittendorf zitten.

Eenmaal aangekomen, hadden Patricia en ik al gelijk een nieuwe vriend gevonden:

Image and video hosting by TinyPic Hij heet dus Henry.

Maargoed, dit kampje was dus bedoeld om een onderzoek uit te voeren. Onze onderzoeksvraag was: Heeft de diepte van het water invloed op de diversiteit van de dieren die er leven? Vraag me niet waarom. We wisten gewoon niets anders. Deze vraag is echter wel veranderd, omdat er geen geshikt ondiep water was. -_- Uiteindelijk werd het dus: Heeft het watertype invloed op de diversiteit van de dieren die er leven? En dus hebben we maar wat beestjes gevangen in zout water (in een haventje) en in brakwater (het meertje dat aan het terrein ligt). En Eleni had in het haventje een snotolfje gevangen! Een jonkie!

Image and video hosting by TinyPic

Ik had natuurlijk ook een visje gevangen:

Image and video hosting by TinyPic

Maar die was attacked door een kwal. Gemeen. Ik heb hem nog net op tijd gered.

Nou, we hebben dus ook nog in het meertje gevist, alleen daar was niet zo veel bijzonders. Wel heb ik daar nog gezwommen. :-) Hier het bewijs:

Image and video hosting by TinyPic

Oke, het was wel koud. Maar leuk!

Nou, DE TERUGREIS zag er ongeveer zo uit:

Image and video hosting by TinyPic

Weltruste allemaal!

XXX SOPHIE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten