29.6.08

Torenpop '08

29 juni 2008, 15:24 u.

Torenpop 2008: heengeweest met Eleni, Patricia, Malou, Jesse, Roos en Mirjam. En de bandleden van the Zoo waren er ook. (: En ze speelden ook op Torenpop, en het was heeeel erg gaaf.
Voicst was er ook, wat we nog een deel hebben gezien. Was ook leuk! Wel echt een belachelijke pit. Was nogal vervelend. Anyway, het was gezellig, wel jammer dat de laatste trein al om 00:06 u. ging, maar anders moesten we tot 04:35 u. wachten op de volgende trein, en dat wilden we niet. Gelukkig hebben we de laatste nog gehaald. :P Maar Torenpop in Amersfoort was dus weer gezellig!

De avond daarvoor (vrijdagavond) was de surprise-party van/voor David's 17e verjaardag! Wat ook heel gezellig was. Thema was: Beatles/Breezer. Erg goed te combineren ook..! Ik was maar als hippie gegaan, en Patricia en Malou als breezers, met breezers. Op het feestje waren er ook breezers, maar gelukkig ook gewoon bier. :P Oja, de fietsen van Patricia en Malou waren nog in het Maudje beland, waarschijnlijk door een paar mensen die zich verveelden ofzo. Dus David himself moest uit de kleren om de fiets van Malou te pakken, die nogal in het midden lag. Gelukkig zijn de fietsen gered en konden we gewoon naar huid. Patricia en Malou vonden het niet zo grappig.

Nou dat was het weer, we hebben eindelijk vakantie en het moet mooi weer worden want hier schieten we niks mee op. :) Kussens -xx-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten